“Kijk je ogen uit!”-familiedagen

Vrijheidsmuseum

Details

Vrijdag 26 augustus 2022 van 10:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Wylerbaan 4, Groesbeek

Bezoek tijdens de zomervakantie het Vrijheidsmuseum! Aan de hand van onze Kijkwijzer (geschikt voor jonge bezoekers van ongeveer 9 t/m 13 jaar) maak je een tocht door het museum en kijk je je ogen uit.

Je hoort, ziet en leest verhalen van mensen die tijdens de oorlog leefden. Hun ervaringen zijn allemaal verschillend. Met de Kijkwijzer ontdek je het museum op verschillende manieren. Je kijkt naar voorwerpen, praat over sommige dingen met de museumcoach én je ontdekt het hele museum door middel van opdrachten. Sommige voorwerpen mag je zelfs voelen of vasthouden! Ontdek bijvoorbeeld hoe zwaar de rugzak van een parachutist was of hoe een trui gebreid van hondenhaar voelt. Kom jij ook? 

Op deze dagen gelden er ook speciale entreeprijzen. Voor een kinderticket betaal je geen € 7,00 maar € 5,00 pp. Voor ons familieticket (2 volwassenen en 2 kinderen 7 t/m 17 jaar) betaal je geen € 37,00 maar slechts € 30,00! Reserveren is niet nodig: je kunt gewoon binnen lopen, dan krijg je van onze medewerkers de Kijkwijzer en kun je op pad. 

Heb je alle opdrachten gedaan? Dan wacht jou een zomerse verrassing in ons museumcafé!

Vrijheidsmuseum, Wylerbaan 4, 6561 KR Groesbeek. Kijk voor meer informatie op www.vrijheidsmuseum.nl

Voor wie
Kinderen
Waarover
Kind / jeugd / jongeren, Kunst / cultuur
Wat
Evenement / feest / markt

Over de organisator

Vrijheidsmuseum
In het prachtige groene en heuvelachtige landschap van Groesbeek ligt het Vrijheidsmuseum. Het museum ligt dicht bij Duitsland en midden ...... Lees meer