Details

Zaterdag 17 september 2022 tussen 11:00 en 16:00
Afgelopen
KDV & BSO Struin afdeling Ooijpolder
Dijkgraaf van Wijckweg, Nijmegen, Nederland

Natuur BSO en kinderdagverblijf Struin nodigt iedereen uit die van de natuur houdt, af en toe lekker in de modder wil spelen en klaar is voor prachtige natuurervaringen. Op de planning staat een super gezellige open dag op zaterdag 17 september, 11.00 uur - 16.00 uur. Op het Struinland, Dijkgraaf van Wijckweg 11, worden de hele dag natuurverbonden workshops aangeboden, zoals het maken van een vuurboog, hutten bouwen van natuurlijke materialen of brandnetelchips bakken boven het kampvuur. Kinderen mogen samen met hun ouders een rondje op de groepsfiets fietsen en kunnen genieten van een koud drankje en gezonde snacks. Zoek een gezellig plekje op het grote terrein en geniet van een zelf meegenomen picknick.

De highlight van de open dag is een roofvogelshow om 12.30 uur, maar ook daarbuiten is er super veel te beleven! Naast een afwisselend programma voor kinderen en jong gebleven volwassenen, bieden wij ook een geheel vrijblijvende speeddate aan voor geïnteresseerden die meer willen weten over het werk bij Struin. Je hoeft je voor de speeddate en alle workshops niet aan te melden!

Voor wie
Kinderen, Volwassenen
Waarover
Duurzaamheid / energie, Kind / jeugd / jongeren, Natuur / dieren, Ontmoeten, Sport / bewegen / spel
Wat
Workshop, cursus, Evenement, feest, markt

Over de organisator

Struin KDV/BSO
Struin is een buitenschoolse opvang (BSO) en kinderdagverblijf (KDV) in de natuur die aan c.a. 830 kinderen in Nijmegen e.o. opvang biedt...... Lees meer