Inspirerende Ontmoetingen Vrouwen met Lef (ook voor mannen!)

Details

Zaterdag 10 december 2022 van 15:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Professor Cornelissenstraat 306
Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op zaterdag tot en met 17 december 2022

Inspirerende Ontmoetingen zijn bijeenkomsten die zingevingscoach Annet Hogenbirk speciaal organiseert bij de digitale adventsretraite Vouwen met Lef. Je kunt je ervaringen hiermee delen met anderen. Er is aandacht voor nog meer verbinding met je eigen dagelijks leven, het stimuleert je rust en stilte te vinden en samen te mediteren. Een warme omgeving waarin je Liefde en wijsheid ook in je zelf vindt en fijne, veilige en motiverende ontmoetingen hebt met andere deelnemers.

Op 27 november gaat de retraite van start. Zingevingscoach Annet Hogenbirk heeft weer boeiend materiaal gemaakt om mee te mediteren en jezelf beter te leren kennen en inspiratie te krijgen. Het vertrekpunt is elke week een ander prikkelend Bijbelverhaal over vrouwen die te maken hebben met pittige situaties. 

Deze verhalen kun je als een spiegel voor jezelf en je eigen situatie gebruiken. Je komt erdoor in gesprek met jezelf en met wat je diep in je hart graag wilt. Het effect daarvan kun je gaan merken in het leven van alle dag. Via twee digitale afleveringen per week krijg je de verhalen in stukjes met coachende vragen, filmpjes, muziek, poëzie en andere kunst en met creatieve opdrachten. Je kunt hier zelf je keuze uit maken.

Je kan thuis dagelijks op je eigen moment meedoen, vier weken lang! Daarbij kun je ook persoonlijke feedback geven en krijgen via de mail. En je kunt meedoen aan de Inspiratiegroep in Nijmegen-Oost die Annet speciaal hiervoor organiseert. De ervaring is dat die ook nog eens fijne contacten oplevert. De retraite is voor iedereen die behoefte heeft aan energie, rust in zichzelf, bezinning en inspiratie zoekt - geslacht, leeftijd en of je gelovig bent maakt niet uit. De thema's zijn voor ieder herkenbaar. Je kunt het materiaal eerst gratis en vrijblijvend uitproberen. Deelname is ook mogelijk via de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen en Heumen.


Meer informatie en aanmelding: zininmijnleven.nl/retraite 


Voor wie
Volwassenen, Senioren
Waarover
Ontmoeten, Religie / spiritueel
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Annet Hogenbirk
Annet heeft nog niets over zichzelf geschreven.