Valentijns concert Clauda y Manito in Jacobskapel

Details

Dinsdag 14 februari 2023 van 20:00 tot 22:00 uur
Afgelopen
St. Jacobskapel
Glashuis, Nijmegen, Nederland

Als jaarlijkse traditie gaat harp- gitaar duo Claudia y Manito weer een Valentijns concert geven op dinsdag 14 februari in de Jacobskapel te Nijmegen. Speciaal voor ‘San Valentin’ worden er een aantal romantische nummers ten gehore gebracht. 

Op de Paraguayaanse harp speelt Claudia van Trigt indringende melodieën en ritmische partijen De passie en hartstocht zijn duidelijk hoorbaar in haar spel.  Alle Spaanstalige liederen die op het programma staan hebben uiteraard het thema ‘de liefde’. Het gipsy flamencospel van Manito geeft de muziek een extra dimensie Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende Manitas de Plata. Dit optreden is een absolute aanrader voor verliefde stellen, of voor diegenen die het nog moeten worden.

De Jacobskapel is gelegen in de oude historisch benedenstad van Nijmegen. Het adres is Glashuis 4 6511 CR Nijmegen de aanvang is om 20.00 entree €15,00 incl. drankje. Contant af te rekenen bij aankomst. In de kapel kunnen maximaal 45 personen. Aanmelden is aan te raden dit kan via   of 06-23259107 

Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Muziek / dans / zang
Wat
Voorstelling, optreden

Over de organisator

Manito Manito
gipsy flamencogitarist ... Lees meer