Details

Dinsdag 7 februari 2023 van 19:30 tot 22:30 uur
Afgelopen
Professor Cornelissenstraat 2, Nijmegen

Dinsdag 7 februari zijn dans- en muziekliefhebbers weer welkom in seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen. De muziek wordt verzorgd door entertainer Cor Kersten. Beginner of gevorderde, alleen of in gezelschap, stijl- of lindanceliefhebber; iedereen is welkom. Aanvang 19.30, toegang is gratis.

Seniorencafé Burgerlust organiseert twee keer per maand een dans- en muziekavond in OBG Nijmegen. Vaste muzikanten staan garant voor een gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en linedance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers zorgen voor bar, bediening en natuurlijk de gratis hapjes.
Gemiddeld zo’n tachtig tot negentig mensen komen er; trouwe bezoekers, soms al vele jaren lang, maar ook veel nieuwelingen weten het danscafé te vinden. Ben jij al geweest?

Gezond oud worden
OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen. Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf: kom eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom!


Seniorencafé Burgerlust, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen.
Tijd: 19.30 - 22.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur.
Volgende dansavond is 21 februari: carnaval met Tom Meuwese.
 

Voor wie
Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid
Wat
Evenement / feest / markt

Over de organisator

Seniorencafé Burgerlust in OBG
Je bent nooit te oud om te (leren) dansen. Dansen is niet alleen fijn bewegen, het is ook goed voor je brein. Dansen brengt mensen bij el...... Lees meer