Aquarunning, hardlopen in het zwembad

Aquarunning

Details

Maandag 20 maart 2023 van 12:00 tot 13:00 uur
Afgelopen
Erica Terpstra Sportfondsenbad
Kwakkenbergweg, Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag tot en met 27 maart 2023

Hardlopen zonder schokbelasting

Aquarunning op maandag in de lunchpauze! Op 27 februari 2023 start er een trainingscyclus Aquarunning van 6 weken in het Erica Terpstrabad. De trainingen zijn elke maandag van 12.00 tot 13.00 in het 25 m wedstrijdbad. De laatste training is op 3 april. Bij Aquarunning werk je aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen, zonder de schokbelasting van het hardlopen? De 6 trainingen kosten 72 euro.
Tijdens de aquarunningtrainingen doe je met een wetbelt om in een baan in het zwembad loopvormen en intervaltraining. Je doet mee aan een hardlooptraining als op de atletiekbaan in het zwembad. De wetbelt zorgt ervoor dat jij een verticale positie in het water hebt en dat je hoofd boven water blijft. Aquarunning is low-impact en doe je zonder muziek. Deze trainingscyclus is geschikt voor beginners en gevorderden.

Inschrijven

Inschrijven kan met e-mail naar of via WhatsApp of telefonisch op: 0623165907
Bij de inschrijving krijg je een waardebon van Lopers Company Nijmegen t.w.v. 20 euro om een paar wandelschoenen of hardloopschoenen te kopen.

Meer info:

https://www.aquarunning.nl/2023/01/24/aquarunning-erica-terpstrabad-maandag-februari-2023/

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Sport / bewegen / spel
Wat
Workshop, cursus

Over de organisator

Aquarunning
Bij aquarunning werk je aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen, terwijl je met een wetbelt om in e...... Lees meer