Scholierentoernooi Tafeltennis

Details

Zondag 26 februari 2023 van 09:00 tot 18:00 uur
Afgelopen
Tafeltennis Nijmegen
Luciaweg, Nijmegen, Nederland

 

Tafeltennis Nijmegen nodigt jou uit! 

Tafeltennis Nijmegen, dé tafeltennisclub van Nijmegen gooit de zaal open voor de jeugd. Het clubgebouw naast VV Trekvogels is al sinds jaren een trekpleister voor liefhebbers van gezelligheid en bewegen. En daar laten we nu de Nijmeegse scholieren ook aan ruiken. Op 26 februari organiseren we namelijk weer een scholierentoernooi voor kinderen en jongeren van Nijmeegse basis- en middelbare scholen. Alle leerlingen tussen groep 5 en klas 6 mogen deelnemen. Er is altijd wel iemand van jouw sterkte. Dus ben jij de koning(in) van de camping? Maak jij iedereen in bij gym? Of zou jij ook wel eens die ene klasgenoot willen verslaan? Schrijf je in en doe mee. Iedereen kan het een beetje! 

Op 26 februari starten we om 9.00 uur en tegen zessen zitten de finales erop. We spelen op twaalf tafels en het inschrijfgeld is € 2,50. Het adres is Luciaweg 9.  

Hoe meld je je aan? Stuur voor 19 februari een mail naar en dan zien we alle scholieren graag in ons clubgebouw op 26 februari. Vergeet je gymschoenen niet! Tot dan!! 

Voor wie
Jongeren
Waarover
Kind / jeugd / jongeren
Wat
Evenement / feest / markt

Over de organisator

Ingeborg van den Boorn
Ingeborg heeft nog niets over zichzelf geschreven.