Mindful Parenting individuele training

Inner Spring

Details

Vrijdag 8 maart 2024 van 12:00 tot 13:10 uur
Afgelopen
Diamantstraat 12, Nijmegen
Terugkerende activiteit
Elke 2 weken op vrijdag tot en met 19 april 2024

Mindful Parenting (Individuele training) voor ouders van kinderen van alle leeftijden! 

Hoe blijf je als ouder goed in balans en in je kracht?

Mindful Parenting kan helpen om stress te verminderen in de opvoeding. Je traint je vermogen om minder te reageren vanuit automatische reactiepatronen en meer met bewuste aandacht aanwezig te zijn in de opvoeding van je kinderen. Je leert beter om te gaan met je eigen emoties en je kinderen te ondersteunen in het omgaan met emoties. De interactie tussen jou en je kind wordt verbeterd. Er ontstaat meer ruimte binnen het gezin voor empathie en compassie.

Het kan regulerend werken en ondersteunen bij het in balans zijn. O.a. komen oefeningen aan bod vanuit mindfulness en heartfulness.

De training Mindful Parenting is bedoeld voor alle ouders die bewust willen opvoeden en merken dat soms de hectiek van alle dag, de stress, de overhand neemt. Dat het je niet goed meer lukt om met rust en aandacht bij je kinderen te zijn.

Je krijgt gericht handvatten mee voor thuis.

De training Mindful Parenting Individueel bestaat uit 5 sessies van 70 min. Je kunt hierbij een specifieke hulpvraag inbrengen waar concreet aandacht aan besteed wordt.

De sessies worden gegeven op vrijdagochtend, praktijk Inner Spring, Nijmegen. Andere dag/tijd in overleg mogelijk.

Traject vrijdag: 8/3(kennismakingssessie), 22/3, 5/4, 19/4, 17/5. Tijd 12.00 - 13.10u.

Bij deelname vindt er eerst een kennismakingssessie plaats. Na deze sessie kun je bekijken of je het traject wilt volgen.

Voor opgave of meer info: moni@innerspring / 0612781574 / www.innerspring.nl

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Kind / jeugd / jongeren
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Inner Spring
Je terug in je kracht brengen, in jouw stroom. Vanuit je hart de dingen doen met meer rust in je hoofd. Zodat je weer lekker in je vel zi...... Lees meer