Details

Maandag 20 maart 2023 van 10:00 tot 23:59 uur
Afgelopen

Binnenkort wordt de online kunstveiling van stichting UNIT Academie gehouden. De stichting bestaat dit jaar namelijk 15 jaar en dat vieren we onder andere met deze online veiling.

Sinds de oprichting heeft zij ruimte geboden aan ruim 160 jonge mensen met een talent en interesse voor kunst of vormgeving én een vorm van autisme en/of aanverwante problematiek. De UNIT helpt deze kunstenaars in de dop om hun weg te vinden in hun artistieke en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de online veiling zal werk van onze (oud-)deelnemers en van kunstenaars die met de UNIT te maken hebben (gehad) te koop worden aangeboden, in de hoop dat we hiermee een professionaliseringsslag kunnen maken door te investeren in fysieke en digitale middelen.

Misschien slim om je alvast te registreren zodat je vanaf 20 maart mee kunt gaan bieden. De veiling sluit op zondagavond 2 april aan het einde van de Nationale Autismeweek.

Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Goede doelen, Kunst / cultuur
Wat
Vergadering, Actie, opruimen etc

Over de organisator

UNIT Academie
Stichting UNIT Academie in Nijmegen bestaat uit een atelier en een winkel.Het UNIT Atelier biedt mensen met beeldend talent een mogelijkh...... Lees meer