voedselinzameling voor Voedselbank Nijmegen Overbetuwe

Details

Woensdag 7 juni 2023 van 14:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Antonius van Padua kerk
Groesbeekseweg, Nijmegen, Nederland

VOEDSELINZAMELING VOOR DE VOEDSELBANK, HET BLIJFT NODIG

 

Zoals ieder jaar in de tijd rond Pinksteren houden we ook nu weer in veel kerken in Nijmegen en Overbetuwe een voedselinzameling voor klanten van de Voedselbank.

Het aantal klanten blijft toenemen. Iedere week moeten al ruim 1000 kratten gevuld worden, liefst met gezonde producten. En om dat voor elkaar te krijgen zijn er wekelijks heel veel levensmiddelen nodig! Er zijn kratten voor één persoon, maar ook voor gezinnen tot 10 personen.

We vragen vooral producten met een lange houdbaarheidsdatum, minstens 10 weken. Bijvoorbeeld:  groenten in pot/blik, soep in pak/blik/zak, broodbeleg in pot, vis in blik, olijfolie, rijst, pasta, koffie, thee, houdbare melk.

Op zondag 28 mei , 4 en 11 juni kunt u de levensmiddelen naar de Antonius van Paduakerk brengen. =De kerk is dan extra geopend van 11.00 tot 12.00 uur en ook op woensdag 31 mei en 7 juni van 14.00 tot 16.00 uur.

We hopen van harte dat weer veel mensen aan deze actie meedoen! Het is echt belangrijk dat mensen iedere dag voldoende te eten hebben en liefst ook nog gezond.

 

Oecumenische werkgroep diaconie van de Maranathakerk en de Antonius van Paduakerk

Voor wie
Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Eten / drinken, Goede doelen, Kind / jeugd / jongeren, Ontmoeten
Wat
Actie / opruimen etc., Evenement / feest / markt

Reacties

Over de organisator

Beppie Peters
Geboren en getogen in Nijmegen-Oost. Geboren in Hengstdal (1950) en sinds begin van ons huwelijk (1976) in Altrade. Actief bij Voedselbank en Antonius van Paduakerk. ... Lees meer