Mindful Heartful Tieneryoga Lessenserie

Inner Spring

Details

Meerdaagse activiteit
1, 15, 29 sep. en 13 okt.
Tijdstip
van 15:45 tot 16:45 uur
Inner Spring / Moni Hubers
Diamantstraat 12, Nijmegen, Nederland

Mindful Heartful Tieneryoga Lessenserie

Vrijdag 1 sept. start er weer een nieuwe lessenserie Mindful Heartful Tieneryoga bij Inner Spring in Nijmegen!

Vanuit een veilige sfeer is er de ruimte om nieuwe mogelijkheden te zien om in EIGEN KRACHT te komen, te blijven, en zo in BALANS te zijn. Het GEVOEL aan te spreken in plaats van het denken en het ZELFBEWUSTZIJN zich kan ontwikkelen.

Het kan regulerend werken en ondersteunen bij de sociaal-emotionele ontwikkeling en het in balans zijn. Meer in het nu te blijven, meer naar het hart te luisteren en te vertrouwen op het hart. Van daaruit meer ontspanning en plezier te ervaren en beter om te kunnen gaan met spanningen en stressvolle situaties.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen tijdens de lessen: Stilstaan bij emoties, Indrukken leren filteren, Omgaan met stress en angst, Liefdevol kijken naar jezelf en anderen, Grenzen voelen en aangeven, Vertrouwen in jezelf.

Mindful Heartful Tieneryoga is een combinatie van Tieneryoga met aandachtstraining, technieken en oefeningen vanuit Mindfulness & Medtatie, Heartfulness & Hartfocus en Yoga Nidra.

De lessenserie wordt gegeven in klein groepsverband op vrijdagmiddag tweewekelijks, van 17.00 - 18.00u, bij praktijk Inner Spring in Nijmegen.

Data: 1/9(proefles), 15/9, 29/9, 13/10.

Mindful Heartful Tieneryoga kan ook individueel gevolgd worden in een traject Mindful Heartful Tieneryoga therapie, waarbij Mf Hf Tieneryoga, Yoga Nidra en Coaching Hoogsensitiviteit gecombineerd worden. Een specifieke hulpvraag kan worden ingebracht.

Voor meer info of opgave: www.innerspring.nl /  / 0612781574.


Datums (4)
Vrijdag 1 september 2023 van 15:45 tot 16:45 uur (afgelopen)
Vrijdag 15 september 2023 van 15:45 tot 16:45 uur (afgelopen)
Vrijdag 29 september 2023 van 15:45 tot 16:45 uur (afgelopen)
Toon meer
Voor wie
Jongeren
Waarover
Gezondheid, Kind / jeugd / jongeren, Recreatie / ontspanning, Religie / spiritueel, Sport en bewegen
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Inner Spring
Je terug in je kracht brengen, in jouw stroom. Vanuit je hart de dingen doen met meer rust in je hoofd. Zodat je weer lekker in je vel zi...... Lees meer