Zelfregiecentrum Nijmegen legt speciaal voor jou de rode loper uit

Details

Woensdag 6 september 2023 van 15:00 tot 20:00 uur
Afgelopen
St. Jorisstraat 72, Nijmegen

Open dag 6 en 7 september, tussen 15.00 en 20.00 uur

Zelfregiecentrum Nijmegen legt speciaal voor jou de rode loper uit

Op woensdag 6 en donderdag 7 september leggen we de rode loper voor jou uit! We ontvangen je met een hapje en drankje, maar vooral met warme aandacht voor jouw vraag of behoefte aan informatie. Het Zelfregiecentrum Nijmegen organiseert ontmoeting, training en coaching voor iedereen die meer grip op het leven wenst. Hierbij gaan we uit van jouw talenten. Bel of mail voor een afspraak ergens tussen 15.00 en 20.00 uur.

Je kunt 1 op 1 in gesprek met een medewerker. Deze kan vertellen over de waaier aan mogelijkheden op het gebied van ontmoeting, training en coaching. We kunnen ter plekke ook samen op zoek naar jouw zelfregievraag. Of misschien gaat je interesse uit naar belangenbehartiging. Of wil je specifiek meer weten over vrijwilligerswerk bij ons.

Als je graag iemand mee wilt nemen naar het gesprek, zoals een begeleider: ook deze is van harte welkom! Heb je een voorkeur voor videobellen, dat kan ook. Ook voor professionals die meer over ons willen weten ligt de rode loper uit. Het enige wat je moet doen is contact met ons opnemen voor een afspraak, op 6 of 7 september, op een tijd tussen 15.00 en 20.00 uur die jou uitkomt. 

Aanmelden

Voor aanmelding en informatie mail naar of bel met (024) 75 111 20 en vraag naar Birgit van der Putten. Meer info:  www.zrcn.nl of www.facebook.com/ZelfregiecentrumNijmegen . 

 

Voor wie
Jongeren, Volwassenen
Waarover
Ontmoeten
Wat
Evenement / feest / markt, Workshop / cursus

Reacties

Over de organisator

Zelfregiecentrum Nijmegen Birgit van der Putten
Voor meer grip op je eigen leven. Ontmoeting, training en coaching. Kijk ook op www.zrcn.nl of https://www.facebook.com/.... Lees meer