Mindful Heartful Tieneryoga

Inner Spring

Details

Vrijdag 8 maart 2024 van 16:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Diamantstraat 12, Nijmegen
Terugkerende activiteit
Elke 2 weken op vrijdag tot en met 5 april 2024

🧘🏼‍♀️Mindful Heartful Kinderyoga & Mindful Heartful Tieneryoga bij Inner Spring in Nijmegen! Proefles vrijdag 8 maart! Van harte welkom!

Uit je hoofd, in je hart! In je eigen kracht!

Een combinatie van Kinderyoga / Tieneryoga met elementen vanuit Mindfulness & Meditatie, Heartfulness & Hartfocus en Yoga Nidra.

Het kan regulerend werken en ondersteunen bij de sociaal-emotionele ontwikkeling. Het geeft flexibiliteit en kracht voor je lichaam en geest en reguleert de ademhaling. Het geeft ondersteuning om meer in het nu te blijven, meer naar het hart te luisteren en te vertrouwen op het hart. Van daaruit meer energie, ontspanning en plezier te ervaren en beter om te gaan met spanningen en stressvolle situaties.

Het kan je kind / tiener handvatten geven bij o.a. sensitiviteit, omgaan met boosheid en angst, negatieve gedachtepatronen, onrust of concentratieproblemen, voor jezelf opkomen, in verbinding zijn met jezelf en de ander.

Vanuit een veilige sfeer is er de ruimte om nieuwe mogelijkheden te zien om in EIGEN KRACHT te komen, te blijven, en zo in BALANS te zijn. Het GEVOEL aan te spreken in plaats van het denken en het ZELFBEWUSTZIJN zich kan ontwikkelen.

De lessenseries worden gegeven in klein groepsverband op vrijdagmiddag tweewekelijks van 16.00 - 17.00u, praktijk Inner Spring, Nijmegen.

Bij meer dan 4 aanmeldingen wordt de groep gesplitst en zijn de lestijden:
Mindful Heartful Kinderyoga: 15.00 - 15.50u. Mindful Heartful Tieneryoga: 16.00 - 17.00u.

Lessenserie: 8/3(proefles), 22/3, 5/4, 19/4.

Individuele trajecten Mindful Heartful Kinderyoga therapie en Mindful Heartful Tieneryoga therapie zijn ook mogelijk!

Dit zijn afwisselende trajecten, waarbij op een eclectische manier Yoga, Mindfulness, Heartfulness, Yoga Nidra en Coaching Hoogsensitiviteit worden gecombineerd. Een specifieke hulpvraag kan hierbij worden ingebracht.

Voor opgave of meer info: www.innerspring.nl / / 0612781574.

Voor wie
Jongeren
Waarover
Gezondheid, Kind / jeugd / jongeren, Recreatie / ontspanning, Sport en bewegen
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Inner Spring
Je terug in je kracht brengen, in jouw stroom. Vanuit je hart de dingen doen met meer rust in je hoofd. Zodat je weer lekker in je vel zi...... Lees meer