Wandel met wijkbewoners elke 1e dinsdag vd maand 10.00 vanaf Badhuis Daalseweg

VV-Oost Vrijwilligers voor Oost

Details

Dinsdag 7 mei 2024 van 10:00 tot 12:50 uur
Afgelopen
Daalseweg 262
Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Maandelijks op de 1de dinsdag tot en met 4 juni 2024

Elke eerste dinsdag van de maand om 10.00 uur wandelen zes tot tien mensen (Annemieke, Bart, Elly, Henk, Henriette, Irna, Jan, Jelly, Jose, Maija, Marij, Marieta, Nathalie, Tiny, en anderen) vanaf het Badhuis op Daalseweg 262 om elkaar te ontmoeten en een stuk omgeving of Nijmegen te leren kennen.

Standaard nemen we daar eerst een bus om aan de andere kant of buiten de stad uit te komen.  Zo komen we  binnen een half uur in Berg en Dal of bij CWZ ziekenhuis, de Goffert, de Stekkenberg Groesbeek, Hatert, Hezelpoort, dorp Ooij, de Oversteek(brug)  of Wolfskuil). 

 Van daaruit wandelen we dan in 2 tot 2,5 uur door bos, park en wijk rustig (ca 5 km per uur) terug naar Nijmegen-Oost. Af en toe vertelt iemand een verhaaltje over de geschiedenis van een plek als Africamuseum, Dekkerswald, Kraaijendal, N70 of Persingen.

Elke maand is het weer een verrassing wie meegaat en welke verhalen we horen. Aanmelden niet nodig, omdat we altijd gaan. Het kost niets: Heel soms moet je zelf je koffie betalen als we onderweg iets vinden. 

 Iedereen mag aansluiten ; Neem gerust je vriend, vriendin, buurman of buurvrouw mee. Welkom ! Gezellig!   We nodigen de deelnemers altijd uit om ook zelf een idee aan te dragen voor een route en een keer voorop te lopen met eventueel af en toe een verhaaltje.

 Welkom de komende eerste dinsdag uiterlijk 10.00 bij theatergebouw, het Badhuis aan de Daalseweg 262 ! 

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Ontmoeten, Recreatie / ontspanning, Sport en bewegen
Wat
Buurtactiviteit

Over de organisator

VV-Oost Vrijwilligers voor Oost
een aantal betrokken en deskundige wijkbewoners in Altrade, Hengstdal en andere wijken in stadsdeel Oost werkt sinds 2016 onbetaald aan s...... Lees meer