Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Nieuws:

OPEN REPETITIE NijmeegsMannenkoor

Nijmeegs Mannenkoor (KZNM)
13 januari 2018 , 53x gelezen

Zanger zoekt Collega.  

Als man al eens op zoek geweest naar een leuke en een ontspannende hobby? En ben je daarin geslaagd? Zo niet, dan is dit mogelijk iets voor jou.

Op maandag 29 januari 2018 vanaf 19.00 uur word je van harte welkom geheten tijdens de Open Repetitie van het Nijmeegs Mannenkoor. De locatie is het Kandinsky College in Nijmegen. Wij informeren je dan over het wel en wee van de vereniging. Onze tenor Ferdy Kokke gaat dan wat dieper in op de zangkunst voor mannenkoren, het repertoire van het koor en de activiteiten die zoal voor en door de leden worden georganiseerd. Tijdens de pauze van de repetitie kun je, als je  dat wilt, een stemtest doen bij de dirigent. Als goed gastheer willen wij je ook laten ‘voelen’ hoe het is om een onderdeel te zijn van zo’n groot koor. Dat kan allemaal op maandag 29 januari tot 22.00 uur. Het verplicht je tot niets. Wel verzoeken wij je om ons te informeren als je deze uitnodiging aanneemt. Dat kan bij Ferdy Kokke. Bel hem via 0485 75 06 65 of mail hem via f.kokke@ziggo.nl.                                         Probeer het gewoon, lekker ontspannend.

Aansluitend op de Open Repetitie in januari begint in februari de gratis koorschool. Deze cursus (8 lessen) wordt geleid door een zangpedagoog en is een welkome ondersteuning voor beginnende zangers. De koorschool start op maandag 19 februari. Elke driekwartier durende les begint om 18.45 uur voorafgaand aan de wekelijkse repetitie op maandag.

Onze website: www.nijmeegsmannenkoor.nl


Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt ยป