Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

6 juni Lentemarkt RIBW SterreschansLentemarkt RIBW Sterreschans

RIBW locatie Sterreschans organiseert zaterdag 6 juni a.s. van 12.00 – 18.00 uur in de prachtige tuin van het monumentale pand Villa Salatiga, Sterreschansweg 77 te Nijmegen, een kleine Lentemarkt. De tuin werd tot 2010 door de broeders van Maastricht onderhouden. Sinds 2010 wordt het pand bewoond door cliĆ«nten van de RIBW Nijmegen en Rivierenland. De cliĆ«nten verzorgen het onderhoud van de tuinen.

Er is gelegenheid om op onze kleine markt producten uit eigen tuin te kopen, door de tuin te slenteren, een hapje en een drankje te nuttigen of een kijkje in de oude kapel te nemen. We verzorgen daarnaast een rommelmarkt en een BBQ.

De Nijmeegse kunstenaar Joost van Moll (www.joostvanmoll.nl) stelt een aantal van zijn werken tentoon en ook bewoners van RIBW Sterreschans zullen hun werken exposeren.
Voor de muziek zorgt de band Oh boy (www.oh-boy.nl).

Daarnaast worden twee uitgebreide excursies door onze tuinen aangeboden, geleid door natuurdeskundige Henk Eikholt, om 14:00 en 15:30 uur.

Wees welkom allemaal!