Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Back to work!Ja, jippie, je mag weer aan het werk!
Toch?
Of denk je daar anders over?

Ik hoop dat je een heerlijke vakantie hebt gehad. Dat je met frisse moed de draad weer op kan pakken.

Had jij je ook voorgenomen om in de vakantie bepaalde beslissingen te nemen?
-Dat je niet langer zo door wil modderen op je werk?
-Dat je eens goed na zou denken of je wel de studie doet die bij je past?
-Dat je na de zomer echt een sport uit zou gaan kiezen?
-Of dat je met je partner nieuwe afspraken zou maken over de verdeling van werk en de zorg voor de kinderen?

En kwam je tot de ontdekking dat het toch niet zo makkelijk is om, ver van huis, met je billen in het zand, knopen door te hakken?

Afgelopen weekend sprak ik een vriend die zich voorgenomen had om de vakantie te gebruiken om een beslissing te nemen over zijn werk. Hij werkt al jaren bij hetzelfde bedrijf en beleeft er eigenlijk niet zoveel plezier meer aan. Maar ja, het is vertrouwd, geeft financiële zekerheid en wat moet hij anders?
Heel herkenbaar!

Een vriendin van mij krijgt het maar niet voor elkaar de goede balans te vinden tussen haar werk en de zorg voor haar kinderen. Want: hoe doe je dat? Hoe kan je, in een omgeving waarin iedereen wat van je vraagt, nog weten wat je zelf eigenlijk wilt?
Wat speelt er allemaal mee in die overwegingen?

Jij wilt misschien ook wel 'iets' in je leven anders, maar je weet niet hoe je dat aan moet pakken. Angst voor het onbekende houdt veel mensen tegen om in beweging te komen.

Door samen te kijken naar waar je nu staat, waar je naartoe zou willen én wat daar tussen zit kom jij tot verrassende ontdekkingen!

In beweging komen betekent niet altijd dat je je leven drastisch om moet gooien. Het kan ook betekenen dat je ervoor kiest om juist door te gaan met datgene wat je nu al doet maar dat je dat wel met een andere blik en motivatie doet waardoor je er weer plezier in hebt.

Zet gewoon die eerste stap!
Kom koffie drinken en vertel me je verhaal.

Stuur me een berichtje via FB/Insta of mail:

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.