Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Bollyfoods pop-up diner in de ThiemeloodsNa het succes van onze vorige Bollyfoods pop-up diner afgelopen november, is het tijd voor de volgende editie op 17 juni in de Thiemeloods!

De prachtige ruimte in de Thiemeloods in Nijmegen-Bottendaal leent zich perfect voor onze pop-up, en Mathew heeft uiteraard weer een Bolly-lekker menu samengesteld voor een driegangendiner.
Je kunt reserveren voor 17.30 uur of voor 19.30 uur, voor een driegangendiner met vlees of het vegetarische driegangendiner (zie voor het volledige menu de afbeelding onderaan de tekst).
Kosten voor het driegangendiner zijn € 25,- p/p en dat is inclusief 3 drankjes: 2 naar keuze en de masala chai bij het dessert.
Kosten voor het driegangendiner voor kinderen zijn € 12,50 p/p en dat is inclusief 1 drankje naar keuze en de masala chai bij het dessert.

Aansluitend kan er gedanst worden in de Thiemeloods: van 22.00 - 24.00 uur: BMI!
BMI goes India: live Asian underground dance, met live sitar (klassieke ragas/ 70's bollywood tunes) gecombineerd met hedendaagse dance beats uit verschillende stromingen (hiphop, electro, d&b, Bhangra, etc).

Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt, dus hurry hurry get some curry!
Tot Bolly!


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.