Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Bollyfoods winnaar 24Kitchen Foodtruck Award!Nijmeegse 'Bollyfoods' winnaar eerste 24Kitchen Food Truck Award


Tienduizenden kiezen hun favoriet

Amsterdam, 16 oktober - 'Bollyfoods' is de winnaar van de 24Kitchen Food Truck Awards 2015 in de categorie publieksprijs. De rijdende Indiase keuken kreeg de meeste stemmen van het publiek en ontving uit handen van 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen de felbegeerde trofee. 'L'Arrosticino Gustoso' en 'Shake it till you make it' eindigen respectievelijk op plaats twee en drie.

De trotse eigenaar van 'Bollyfoods', Mathew Antony uit Nijmegen: “Dit is een prachtige waardering voor ons harde werken en voor iedereen die heeft meegeholpen aan Bollyfoods. Met veel liefde en enthousiasme proberen wij de kleurrijke en smaakvolle Indiase keuken over te brengen met zowel traditionele als fusion-gerechten. De 24Kitchen Food Truck Award is voor ons de perfecte aanmoediging om door te gaan met waar we zo gepassioneerd mee bezig zijn. We bedanken het publiek voor alle stemmen!”

Klik hier voor een video van de uitreiking.

Lees meer...


Bollyfoods aan de Waal


Bollyfoods krijgt de award uitgereikt uit handen van Miljuschka Witzenhausen van 24Kitchen en Monica Abdoel van Reizende Sterren, in de Markthal in Rotterdam.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.