Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Buurt wil Repair Café in Stip Oost

Koffieautomaat kapot? Hengsel gebroken? Vastlopende rits? Iedereen heeft wel wat spullen in huis die nog te goed zijn om weg te gooien. Kom je er niet toe om ze te herstellen, of weet je niet precies hoe dat moet? Dan wordt het tijd om een bezoek te brengen aan een Repair Café. Want dingen repareren kan ook léuk zijn. Daarom ontstaan op steeds meer plaatsen in Nederland Repair Café's. 

Hier kun je onder deskundige begeleiding en met een kopje koffie of thee je spullen repareren. Als het goed is, ga je na afloop naar huis met iets wat weer te gebruiken is. En als repareren niet lukt, heb je er toch wat van geleerd en een gezellige ochtend gehad. 

Tijdens het festival 'Hengstdal, wijk van de toekomst' kwamen veel steunbetuigingen binnen om 1x per maand een Repair Café te houden in Stip-Oost in de Elzenstraat. Wil je ook meehelpen met organiseren, repareren, koffie schenken, PR of iets anders? Neem dan met de organisatie. Deze zomer zijn er de voorbereidingsbijeenkomst voor de start van het Repair Café in september.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.