Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Collega gezocht!Ben je creatief, heb je een passie voor stoffen en interieur? Vind je het leuk om klanten tevreden de deur uit te laten gaan? Dan ben jij misschien degene die we zoeken.Wij zijn een kleine speciaalzaak op het gebied van gordijnen en andere raambekleding systemen, kwaliteit en service staan bij ons voorop.

Het adviseren en verkopen van gordijnen en raambekledingssystemen zal de voornaamste taak zijn. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot deze funktie. Daarnaast het stylen van de winkel en de etalage, website bijhouden en schoonhouden en opruimen van de winkel.We werken in een klein hecht team, waardoor iedereen van alles aanpakt en het werk ook heel afwisselend is.

Wij vragen een commerciele instelling, klant en servicegericht. Winkel ervaring in het hogere prijssegment is een pré. Goede beheersing van de nederlandse taal. Netjes en ordelijk kunnen werken.Soort dienstverband: deeltijd. Uren/dagen in overleg, minimaal 2 -3 zaterdagen/maand.Vereiste opleiding: MBO.

Denk je dat dit een baan voor jou is? Stuur dan je CV en motivatie naar

Soort dienstverband: Deeltijd

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.