Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Cursus Modeltekenen, 6 lessenCursus Modeltekenen, 6 lessen @zaadelmakerij

 Je gaat het naaktmodel natekenen in allerlei poses met diverse tekenmaterialen. Snelle oefeningen wisselen we af met lange-pose oefeningen, waarbij goed waarnemen centraal staat. Je kunt veel schetsen maken en zo oefen je het tekenen van de juiste verhoudingen en proporties. Je zult naar mate je dit vaker doet in combinatie met de tips en aanwijzingen van de docent, steeds beter leren kijken. Hierdoor lukt het je steeds beter om naar waarneming te tekenen. Door schaduwwerking kun je de ruimtesuggestie weergeven, waardoor het model meer volume en realisme krijgt. Stap voor stap helpen deze oefening je toe te werken aan een eindwerk in de laatste fase van deze cursus, een eindwerk: Een tekening van jouw visie op het naakte lichaam van de mens.

Het cursusgeld is inclusief materialen, maar exclusief een bijdrage voor het naaktmodel. Deze zullen vooraf bekendgemaakt worden. Heb je meer tekenpapier nodig, dan kan je dit zelf meenemen of bijkopen.

VOOR WIE: Beginners en gevorderden

DOOR WIE: Sjoerd van Gend

WANNEER: 6 lessen om de week op zaterdag: 2 & 16 februari, 16 & 30 maart, 13 april  2019

TIJD: 09.45 - 12.15

PRIJS: € 120,- inclusief állerlei teken- en schildersmateriaal. Exclusief kosten model, papier, doek of panelen.

Kijk voor meer info op www.zaadel.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.