Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Dansexpressie cursus en lessenZin om te dansen? WijZijn.Dance biedt een cursusblok van 10 lessen dansexpressie aan op maandag avond van 20.00-21.30 op 7 jan-25 maart. Losse lessen kunnen ook gevolgd worden. Heb je een kleine beurs? Wij bieden minima korting. 

Dansexpressie gaat uit van de unieke improvisatie van de danser zelf. Steeds vanuit duidelijke kaders bestaande uit wisselende thema’s. De thema’s bieden inspiratie, oftewel danspiratie. Dans wordt niet voorgedaan, maar door jezelf vormgegeven tijdens het dansen. We laten de kwaliteiten van een thema spreken in plaats van de verwachtingen over ons fysieke kunnen.

Op een speelse en spontane manier verken en verruim je zo je bewegingsmogelijkheden, steeds met minder oordeel. Je ontwikkelt je dansvaardigheid, creativiteit en lichaamsbewustzijn. Zowel individueel als in samenspel met anderen creëer je authentieke bewegingen.

Alles wat inspireert draagt bij als katalysator in je dans, en maakt van elke les of workshop een kunstwerk. Ontdek de verbinding tussen beweging en beleving; de verbinding tussen dans en vorm, ruimte, muziek, kracht, associaties, gevoelens, omgeving, kunst, stilte, natuur, beelden, kleur, geur,… 

Meer info op www.wijzijn.dance

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.