Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

De Grote Movie Machine FilmquizDe Grote Movie Machine Filmquiz komt er weer aan. Op vrijdag 30 augustus is het zover. Ook nu zijn er weer vier zaalrondes. De winnaars van de zaalrondes plaatsen zich voor de finaleronde. En het wordt natuurlijk ook weer een leuke en gezellige avond in LUX.  

Teams tot maximaal drie personen kunnen zich van tevoren aanmelden of op de avond zelf een team samenstellen. Heb je al een team samengesteld kun je dat melden op  o.v.v. filmquiz. Wacht niet te lang. Er is een beperkt aantal zitplaatsen en vol is vol!

De quizvragen worden ook bij de komende editie gesteld op basis van filmfragmenten, audiofragmenten van quotes en filmmuziek, verdraaide filmposters, trivia en anekdotes. Er zijn open en multiple choice vragen (een gokje kan dus ook werken) en de vragen komen zowel uit arthouse als commerciële films uit heden en verleden en uit alle windstreken.  

•    Vrijdag 30 augustus        

•    Inloop vanaf 19.30, aanvang quiz om 20.00. De avond duurt tot uiterlijk 23.00.

•    LUX, Mariënburg 38-39, 6511 PS Nijmegen

•    Vooraf aanmelden kan op  


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.