Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Dommerdal lapte gewonde Chinese draak op bij straatfeest en danste ermee op straatOp zaterdag 21 september kwam een mijnheer Li naar het straatfeest aan de Dommer van Poldersveldtweg in Hengstdal Nijmegen Oost. Hij zocht hulp voor zijn ernstig gewonde en verzwakte draak die behoefte had aan een goed geverfd nieuw lijf tussen zijn rode staart en zijn groene kop.

Dat verven was hard nodig want de draak was ernstig verzwakt en kon geen vuur mee spuwen.

 Door de inzet van een twintigtal behulpzame kinderen kon het lijf  mooi worden opgeschilderd waardoor hij geweldig opknapte. Hij kon weer dansend door de straat en zelfs weer vuur spuwen

 Mijnheer Li was erg tevreden over dit geweldige resultaat. Naar zijn vrouw sprak hij grote waardering uit voor de hulp van Dommerdal.

Zie het filmpje hier of op  https://youtu.be/elNCIQIM1Sg

 De draak is na afloop verhuisd naar theatergroep Greppel aan de Vlierestraat. Ingewijden vertelden deze verslaggever dat zij de draak te zijner tijd zullen laten optreden in een van hun acts en voorstellingen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.