Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Duivelsberg Vertelfestival op 17 en 18 juniIn het vaderdagweekend wordt op de Duivelsberg het jaarlijks Vertelfestival gehouden. Verschillende vertellers zullen verhalen vertellen voor jong en oud . Zaterdag 17 juni en zondag 18 juni hebben de verhalen als thema “Verschil?!”.

Ruim 50 verhalen zijn op zaterdag van 13.30 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur te horen. Er zijn twee vertellocaties. Eén voor verhalen van alle leeftijden en één voor de verhalen voor 10+.

In het weiland bij de Duivelsberg zijn tenten neergezet waar de verhalen verteld zullen worden. Voor de gelegenheid is daar een gezellig caféterras bij gemaakt.

In het weekend staan alle verhalen aangekondigd op de Duivelsberg.

Zaterdagavond vinden wederom de Midzomernachtvertellingen plaats. Prachtige verhalen tot het donker wordt. Speciaal hiervoor zijn nieuwe spannende verhalen geschreven, bij uitstek geschikt voor volwassenen. Deze verhalen zijn te beluisteren op zaterdag 17 juni, van 20.00 tot 23.00 uur.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.