Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Epilepsie Café op 28 mei

Ontmoet anderen, deel je verhaal, over leven met epilepsie

 Op dinsdag 28 mei is weer een Epilepsie Café in Nijmegen, de ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. Ook (zorg)professionals zijn van harte welkom. 

De opzet is om ongedwongen en in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Wat is de invloed op het gezin, je werk, je vrije tijd, etc. Wil je praten, dan praat je. Wil je luisteren, dan luister je.

Jouw verhaal delen of luisteren naar het verhaal van een ander zorgt voor herkenning, inspiratie en begrip. En gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden. Koffie en thee zijn inbegrepen. Aanmelden hoeft niet, maar is wel fijn. Bij voorkeur per e-mail: onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen.

Datum/Tijd: Dinsdag 28 mei 2019, 19:30 - 21:30 (inloop vanaf 19:00)

 Locatie: Café Groenewoud, Groesbeekseweg 227, Nijmegen

Meer informatie: Inge van Dijk, coördinator Epilepsie Café Nijmegen. Tel.: 024-8445466

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.