Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Erkende spirituele school houdt snuffelmiddagenHet IBBO (Ik Ben Bewust Onderwijs) is een erkende spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs. 'Ik Ben Bewust Onderwijs' (IBBO) is een netwerk van kleinschalige, spirituele scholen in Nederland.

Bevlogen vrijwilligers werken er in hechte teams en hebben naast de nodige aandacht voor de cognitieve en fysieke ontplooiing van de kinderen speciale aandacht voor zelfbewustzijn en samenwerking. IBBO Dolomiet is opgericht in 2016 en maakt deel uit van het landelijke IBBO-netwerk en is ook deelnemer van leefgemeenschap Babylon, die actief is op het Vijverhof-terrein aan de Kwakkenbergweg.

Iedere eerste zaterdag van de maand kunnen ouders, kinderen en geïnteresseerden van 14 tot 15 uur komen kijken naar onze locatie. Het is weliswaar geen lesdag maar je kunt met de vrijwilligers van IBBO Dolomiet komen praten. We vertellen over ons ontstaan, werkwijze en visie. Ben je nieuwsgierig naar deze kleine, spirituele school, kom dan snuffelen. Kom op tijd zodat je niets van de introductie mist. Bij voorkeur aanmelden voor de snuffelmiddag bij .

Bevoegde leerkrachten die zich willen aansluiten bij het begeleidersteam zijn zeer welkom en kunnen zich te allen tijde melden voor een kennismakingsgesprek. Stuur een mailtje naar of neem contact op via 06-2845.6290. Kwakkenbergweg 150 (zij-ingang) in Nijmegen https://www.weernaarsoul.nl/


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.