Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Europa ligt aan je voetenAlweer 7 jaar verhuurt CO-BUS Pössl buscampers voor vakanties. Sinds juni 2016 gebeurt dit vlakbij Nijmegen vanuit het bedrijfspand in Ooij – op de Bouwkamp. 

Nu de zon vaker haar gezicht laat zien en de dagen langer worden, gaan de buscampers van CO-BUS weer op vakantie met mensen die hun eigen uitzicht willen kiezen en graag vrij zijn in hun besluit om te blijven staan of verder te gaan. Jouw  ‘huis’ is met een buscamper tenslotte altijd bij de hand.

De reiservaring van Arnold en Heleen komt veel (aspirant) huurders van pas. Dit laat zich terugzien in de extra aandacht die is besteed aan de compleet ingerichte buscampers, maar ook bij de weetjes over reisbestemmingen, het camperen en gebruik van de buscampers. Alles wat nodig is voor een ontspannen vakantie is aanwezig. Europa ligt aan je voeten. Het enige wat je als huurder mee hoeft te nemen voor een vakantie naar zon, zee, bergen of mooie steden zijn persoonlijke spullen.

Zin in vakantie met een buscamper of benieuwd naar referenties? Kijk op de website co-bus.nl of bel CO-BUS voor een afspraak (0612403209). Je bent van harte welkom.