Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Goede inboedelspullen en cadeautjes te koop bij De AppelOp 16 november zijn er, vanwege de verbouwing van De Appel (Groesbeekseweg 428) nog goede spullen uit de inboedel van De Appel te koop én zijn er leuke cadeautjes te bemachtigen voor de feestdagen. Klik onderop de pdf voor alle informatie. Tevens is er een verkoopexpositie van schilderijen van Esther Appels. 10.00-17.00 uur. 

2019 november nieuwsbrief expositie.pdf

Een aantal goederen uit de inboedel van Centrum de Appel wordt  verkocht. De spullen zijn van goede kwaliteit. Het servies en bestek zijn gekocht bij Ikea. Heb je interesse in de aankoop van een groot aantal producten, dan krijg je uiteraard een fikse korting. 

12 Tafels en 24 stoelen, servies en bestek, vazen en schalen, thermoskannen en nog veel meer.Bijvoorbeeld: balie: perenhout met aluminium grijs frame, 160 cm hoog. Vraagprijs € 450,- (Nieuwprijs € 2000,-).

Ook zijn er voor de feestmaand vele leuke cadeaus te koop, kom maar lekker snuffelen!

www.centrumdeappel.nl.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.