Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Haal de wereld naar binnen met PostcrossingVind je de wereld wel heel klein worden om je heen in deze tijd? Ga dan de wijde wereld in én haal hem binnen met Postcrossing, geheel zonder besmettingsgevaar. Postcrossing is een uitwisselingssite om kaarten te sturen en te ontvangen van mensen over de gehele wereld. Erg leuk en verrassend.

Het werkt heel eenvoudig: je schrijft je in, het systeem selecteert 1 (of meer als je wilt) adressen van iemand in de wereld, je schrijft een kaart naar die persoon. Jouw adres wordt dan aan iemand ergens ter wereld gestuurd en je ontvangt op een gegeven moment een kaart van een willekeurige postcrosser van ergens ter wereld. Er zijn deelnemers uit meer dan 200 landen. Behalve echte kaarten sturen en ontvangen kun je binnen postcrossing ook online in contact komen met de mensen aan wie je een kaart stuurt. Ik heb zo al kaarten uit heel wat landen ontvangen met een aardige, lieve en soms ook bijzondere boodschap. 

Enthousiast geworden om het eens te proberen? Ga dan naar www.postcrossing.com  

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.