Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Klankconcert en yogaproeverijTer ere van de opening van het nieuwe seizoen is er opzondag 26 augustus om 11 uur in yogacentrum Anahata een klankconcert door AadPurkh Singh uit Zoetermeer.  

Wat kun je verwachten: Terwijl je ontspannen ligt of zit opeen yogamatje, onderga je een afwisseling van klanken van diverse klankschalenen van een ocean-drum, rainstick en diverse andere instrumenten. Het concertwordt afgesloten met een gong-meditatie en daarna een korte ontspanning.  

Het concert begint om 11 uur. Inloop vanaf 10.30 uur. Na hetconcert is er gelegenheid om in vrijblijvende sfeer met een hapje en eendrankje na te praten. 

Na het concert geven tussen 13 tot 16 uur zes verschillendedocenten een korte yogales van steeds een 1/2 uur. In deze yogaproeverij kun jekennismaken met verschillende soorten yoga en de docenten. 

De toegang voor het concert en de yogalessen is vrij. Vanwegehet beperkt aantal plaatsen is het aan te bevelen je vooraf even aan te melden:  

Meer informatie is te vinden op: www.anahatanijmegen.nl

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.