Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Leger des Heils zoekt collectantenIn de week van 25 tot 30 november wordt gecollecteerd voor het Leger des Heils.

"Het Leger des Heils is vaak het laatste vangnet voor mensen in problemen. Dat is belangrijk werk, maar voorkomen is beter dan genezen. Daarom stimuleren we iedereen om samen te werken aan een gezonder sociaal leefklimaat. Het sociaal-maatschappelijke werk van Bij Bosshardt is daar een goed voorbeeld van. In Nijmegen is deze gevestigd aan de Molenweg in de wijk Heseveld. Wekelijks is deze huiskamer in de wijk op verschillende momenten open; voor een kopje koffie, snuffelen in de kledingwinkel, een lunch op de donderdagmiddag, een maaltijd op de vrijdagavond of een brunch op de zondagmiddag. Voor sommige mensen is het hun enige houvast."

Voor deze projecten en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven krijgt het Leger des Heils geen subsidie. Daarom organiseert het Leger des Heils een deurcollecte onder de noemer 'Samenleven doe je dus niet alleen'. Help jij mee? Geef aan de collectant. En wil je je aanmelden als collectant in Nijmegen? Mail of bel dan met Annelot Deddens ( / 024 - 373 9710).

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.