Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Meebouwen aan het onderwijs van de toekomst‘Ik Ben Bewust Onderwijs’ (IBBO) is een netwerk van kleinschalige, spirituele scholen in Nederland. Bevlogen vrijwilligers werken er in hechte teams aan een nieuwe wereld. Naast de nodige aandacht voor de cognitieve en fysieke ontplooiing van de kinderen is er speciale aandacht voor zelfbewustzijn en samenwerking. Je mag er jezelf zijn en ontdekken wie je werkelijk bent.

Ook in Nijmegen is er een IBBO-school, IBBO Dolomiet genaamd. Deze erkende school is opgericht in 2016 en maakt niet alleen deel uit van het landelijke IBBO-netwerk maar is ook deelnemer van leefgemeenschap Babylon, die actief is op het Vijverhof-terrein aan de Kwakkenbergweg.

IBBO Dolomiet zoekt collega-vrijwilligers die de school willen komen ondersteunen. In het bijzonder is er op dit moment behoefte aan bevoegde leerkrachten, en native speakers Engels en Spaans voor het basisonderwijs. Voor het voortgezet onderwijs is het vrijwilligersteam met name op zoek naar bevoegde docenten voor de vakken Nederlands, Engels en Wiskunde. Uiteraard is iedereen die de IBBO visie ondersteunt van harte welkom! Voor meer informatie en contactgegevens:www.weernaarsoul.nl en www.ibbo.eu


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.