Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Verwijderde gebruiker
13 augustus 2019

Met Boogle Bike zijn de heuvels een fluitje van een centDe introductieweken voor studenten zijn gestart en op 19 augustus is het Boogle Smart Cycling team aanwezig in Nijmegen. Ben je er ook bij? In ieder geval zijn in Nijmegen Rijwielboetiek Henk Geurts en Wheels Tweewielers (Johan van Breukelen) aanwezig om de memberships voor Boogle Bike te registreren.

Beide dealers zijn de samenwerking met Boogle Bike aangegaan en zien vele voordelen in een membership van Boogle Bike voor de studenten. Geurts en Van Breukelen zijn bekend met het studentenleven en voorzien studenten al jaren van tweedehandsfietsen.

De student heeft voor een vast bedrag (€12,95) per maand de Boogle Basic. Een fiets die geliefd is bij studenten: “Een stevige fiets, die comfortabel fietst, grijs met een oranje voorvelg, altijd herkenbaar in het verkeer of in de fietsenstalling”, aldus Van Breukelen. “Met de Boogle Bike dragen we tevens bij aan een frisse uitstraling in de stad en leveren we kwaliteit voor een betaalbare prijs”, vertelt Henk Geurts.

De dealers Henk en Johan staan klaar om de studenten te ontvangen en kennis te maken met hun nieuwe klanten. Uiteindelijk gaat het om het gevoel hoe de fiets rijdt. De dealer kan de student zijn verhaal vertellen, is deskundig en bouwt vertrouwen op door een uitstekende en comfortabele fiets te leveren.

Een mooie start van het nieuwe studiejaar, met een Boogle Bike door Nijmegen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.