Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

mmmmmm....soep bij Hobbycentrum Nijmegen Oost

  • 1 reactie


Geen cup a soup, maar echte soep! Elke maandag en donderdag vanaf 12.00 uur zullen vrijwilligers van Hobbycentrum Nijmegen Oost heerlijke soep aanbieden in de ontmoetingsruimte van wijkcentrum Daalsehof. Een kom soep kost €1,50. Elke keer is het een verrassing welke soep we serveren. Je kunt geen soep of tafeltje reserveren en we werken met het principe op=op. Dus als je er om 12.00 bent, dan ben je verzekerd van een heerlijke kom soep. Vrijwilligers en deelnemers van het Hobbycentrum, maar ook andere huurders van het wijkcentrum en wijkbewoners nodigen we uit om een eigen boterhammetje mee te nemen en gezellig te komen lunchen. 

Het aanbieden van de soep is een initiatief van Hobbycentrum Nijmegen Oost en mede gefinancierd door de Rabobank Clubkas Campagne. De soep wordt gemaakt door cliënten van RIBW Nijmegen & Rivierenland. Ze hebben zelf een moestuin waar ze soepgroente kweken. De soepgroente wordt gebruikt in de keuken, waar de soep wordt gemaakt onder professionele begeleiding. Zowel de moestuin als de keuken is voor de cliënten een dagbesteding of een leer- werkplek.  De soep wordt diepgevroren aangeleverd bij het Hobbycentrum en met liefde opgewarmd en geserveerd. 

Dus lijkt het je lekker en gezellig? Kom naar wijkcentrum Daalsehof (adres: Daalsehof 2 te Nijmegen Oost), schuif bij ons aan en geniet samen met ons van een heerlijk kom soep! 


Deel dit bericht!

Reacties

Riny Dekker-Muis
8 november 2019

Omdat ik niet altijd om 12u kan komen eten, zou ik het tof vinden als ik 'n pannetje soep (2 kommen) kon ophalen later.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.