Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Ontwikkel het helend vermogen van je stem.Woorden brengen niet altijd over wat we bedoelen. Ze kunnen kwetsen zonder dat we een slechte intentie hebben, omdat we reageren vanuit pijn. Omgedraaid is dat natuurlijk ook zo. We worden boos, verdrietig of enthousiast van woorden, zonder precies te weten waarom. 

Als iemand een klank uitbrengt, weet je precies hoe de zaken er voor staan: je wordt geraakt door het innerlijk van die persoon. Tijdens de ‘Helende Klinkers’ hebben we aandacht voor de plek in ons lichaam waar we geraakt worden door die klank en vooral voor wat die plek voor onszelf te betekenen heeft. 

De (ontspannings) oefeningen die we doen, met lichaam en zangstem, verbeteren je waarneming. Je gaat beter horen, want je luisteren wordt ook voelen. En als je praat, spreek je vanuit rust en meen je wat je zegt.
https://anahatanijmegen.nl/helende-klinkers/
iedere dinsdag van 17 uur tot 18 uur. Welkom om 16.45

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.