Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Oost ontmoet Oost 2020 zoekt talentOost ontmoet Oost zondag 22 maart 2020:   Oproep!

Wijkcomité Oost is op zoek naar mensen met talenten op het gebied van beeldende kunst, beweging, dans, zang of muziek om een optreden te verzorgen of eigen werk tentoon  te stellen.

Benieuwd naar het moois dat Nijmegen Oost op cultureel gebied voor u in petto heeft?

Bent u in voor inspiratie in het nieuwe jaar of wilt u kennismaken met nieuwe of onbekende talentvolle bewoners uit de wijk? Wijkcomité Oost biedt bewoners - jong en oud-  in de wijk graag een podium  op zondag 22 maart 2010 in het Canisiuscollege.

Zijn er wijkbewoners die vanuit een stand interessante, aansprekende activiteiten of bijzonder hobby’s met bewoners willen delen,  we horen het graag!

 Het wijkcomité hanteert een zorgvuldige selectie. Wellicht is dit een uitgelezen kans voor een optreden  of een tentoonstelling van eigen werk in uw eigen buurt, alleen of met meerderen.    U kunt zich aanmelden via    onder vermelding van: Creatief talent 22 maart 2020

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.