Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Open Dag Nijmeegse StadstuinenOpen Dag Nijmeegse Stadstuinen

ZATERDAG 8 juni 2019

Op zaterdag 8 juni a.s. openen een 30 tal tuinliefhebbers hun poorten tijdens de 21ste editie van de Nijmeegse Open Tuinendag. Tussen 10.00 – 17.00 uur bent u welkom om een kijkje te nemen en geïnspireerd te raken door tuinen in allerlei maten en vormen.

In zowel Nijmegen als Lent heeft u op deze dag de kans eens in de achtertuin van een wildvreemde te kijken. Verborgen achter oude en nieuwe gevels treft u een diversiteit aan tuinen aan. Van hele grote tuinen aan de rand van het bos, historische tuinen in het centrum tot aan nieuwe stadstuinen in de nieuwbouw van Lent. Juist deze diversiteit maakt de Nijmeegse Open Tuinendag zo uniek.
Alle deelnemers tuinieren op hun eigen manier en naar eigen inzicht, maar wat zij delen is hun passie voor tuinieren. Bent u nieuwsgierig naar hoe anderen tuinieren of heeft u inspiratie nodig?
Wees dan welkom in de Nijmeegse en Lentse tuinen!

Brochures met adressen en tuinomschrijvingen zijn vanaf half mei à € 3,00 verkrijgbaar bij Intratuin Malden, Intratuin Elst, VVV Rijk van Nijmegen, Dekker v.d. Vegt Boekverkopers te Nijmegen en ‘Geknipt voor uw tuin’ in Lent.

Kijk voor meer informatie op www.nijmeegsestadstuinen.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.