Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Open Dag over psychische kwetsbaarheid bij Ixta Noa Nijmegen

Woensdag 5 juni is er tussen 15:30 en 20:00 een open dag bij Ixta Noa in Nijmegen aan de Bijleveldsingel 78. 

Ixta Noa is een landelijke organisatie die zich inzet voor mensen die te maken hebben met een psychische kwetsbaarheid. Of dat nu komt door emoties zoals bijvoorbeeld angst, of door eenzaamheid, of een psychische stoornis. Ixta Noa werkt met ervaringsdeskundigen: mensen zoals jij en ik die jouw gevoelens, twijfels en emoties herkennen. Een luisterend oor en ervaring met herstel kunnen soms het verschil maken. 

Benieuwd wat Ixta Noa voor jou kan betekenen? Kom dan langs!

Maar je kunt bij Ixta Noa ook ‘zomaar’ binnenwandelen. Er zijn in het praktijkhuis aan de Bijleveldsingel 78 van maandag tot en met zaterdag ervaringsdeskundigen aanwezig met wie je tijdens een kopje koffie in gesprek kunt. Regelmatig worden er (creatieve) activiteiten en themabijeenkomsten georganiseerd. Bovendien biedt Ixta Noa diverse specifieke lotgenotencontactgroepen aan, zoals een zelfhulpgroep voor mensen met eetstoornissen. Tot slot is er de Respijtvoorziening waar je, indien dit passend blijkt, kunt verblijven. Bijvoorbeeld wanneer je tot rust wilt komen of thuis vastloopt. Wanneer je gebruik wilt maken van de ondersteuning van Ixta Noa heb je geen indicatie of verwijzing nodig. De ondersteuning is kosteloos. Bezoek de website www.ixtanoa.nl voor meer informatie of volg de Facebookpagina www.facebook.com/ixtanoanijmegen als je wilt weten welke activiteiten Ixta Noa organiseert. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.