Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Open Repetitie (ma 27 jan) + Koorscholing (ma 17 febr)


  • Nieuws
  • Rubriek: Overig

OPEN REPETITIE. Je wordt op maandag 27 januari op onze repetitielocatie, Kandinsky College, Malderburchtstraat 11  Nijmegen, ontvangen door je gastheer Ferdy Kokke. Er wordt altijd gerepeteerd op een maandag van 19.40 uur tot 22.00 uur met 15 minuten pauze. Voor de pauze (ongeveer 21.00 uur) kun je kennis nemen van het niveau en repertoire van het Nijmeegs Mannenkoor (90 leden verdeeld over 4 stemgroepen). Als je wilt kun je tijdens de pauze een stemtest doen bij de dirigent. Hij bepaalt ook of je toegelaten wordt tot het koor. Na de pauze zal Ferdy je op de hoogte brengen van de ‘mores’ van het koor. lndien je tijdens deze Open Repetitie aanwezig wilt zijn, meld je dan aan bij Ferdy: Mail of bel 0485 75 06 65.

KOORSCHOLING. Deze cursus, acht lessen, wordt geleid door Marijke Hoksbergen (zang- pedagoog) en is een welkome ondersteuning voor de beginnende en gevorderde zanger. De koorschool start op maandag 17 februari 2020. Elke drie kwartier durende les begint om 18.40 uur voorafgaand aan de wekelijkse repetitie op maandag. Wordt tijdens of na de cursus besloten om lid te worden van de vereniging dan zijn de cursuskosten € 55,- voor het Nijmeegs Mannenkoor.

Contactpersoon eveneens: Ferdy Kokke ,  of 0485 75 06 65.

Aanvang 18.45 uur – Einde 19.30 uur.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.