Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Opening Expositie Art-tics StipOost Zo 1maart 17uNa de opening op zondag 1 maart 17.00 kunt u vanaf maandag  2 maart aan de Elzenstraat 4  in Stip Oost op openingstijden een verrassende expositie zien van schilderijen gemaakt door kunstenaars van RIBW Art-tics. 

Kunstwerkplaats Art-tics is een project van de RIBW Nijmegen & Rivierenland.  Het kunstatelier biedt diverse activiteiten aan. Naast tekenen/schilderen is er ook ruimtelijk werken, grafiek, textiele werkvormen en sieraden maken. Er kan onder begeleiding maar ook zelfstandig gewerkt worden.

Aan de  kunstwerkplaats is ook een kunstuitleen en  –winkel verbonden.  Bekijk de collectie via  www.kunstinjehuis.nl  of  www.art-tics.nl

Tot en met donderdag 27 februari kunt u nog de expositie van Leonie  van der Wansem bekijken. De expositie van Art-tics is te bezoeken tot en met woensdag 1 april tijdens de openingstijden:

Maandag tot en met donderdagmiddag 13:30- 16:30 uur En Woensdagmorgen: 09:30- 12:30 uur       

en bij spreekuur Rechtswinkel: maandag en woensdag 19-20 en zaterdagmorgen 10.30-12.00u


Ook exposeren of iemand voordragen? Dat kan vanaf zondag 3 mei of zo 7 juni 

Mail of bel John op 06 3331 0574

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.