Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Opening expositie Nancy Kerkhofs zondag 2 juni 17u. bij Stip Oost

Zondag 2 juni wordt om 17 uur de expositie geopend van Nancy Kerkhofs uit de Spoortbuurt in Hengstdal. Locatie: Stip Oost, Elzenstraat 4, Nijmegen. De expositie duurt tot en met donderdag 20 juni.

Ze is naar Nijmegen gekomen om er te gaan studeren, maar dat liep even anders omdat ze al snel haar hart verloor aan deze stad en de prachtige omgeving. Na haar opleiding docent beeldende vorming besloot ze om al het geleerde los te laten en als kunstenaar verder puur intuïtief te werk te gaan. Ze is mindful en intuïtief een aantal schilder- en tekenprogramma's gaan maken onder de naam PaintYourBliss. Ze richt zich daarmee op de meest voorkomende reactie van mensen; "Ik kan helemaal niet tekenen." 

Ze schrijft daarna: "Mensen ontnemen zich daarmee  zoveel plezier, want tekenen, schilderen en creëren kan iedereen en dat is wat ik ze laat zien. Ze krijgen bij mij geen kans om in hun hoofd te gaan zitten. De kunst is niet zozeer om kunst te maken maar om volledig op je intuïtie te leren vertrouwen én ernaar te leren handelen ook in je dagelijks leven! Haal het kind in je weer naar boven en heb plezier in dat wat je doet!" 

Ze toont op de expositie intuïtief geschilderde portretten, gewassen inktportretten en oneliners. Onder de bezoekers van de opening zal Nancy een inktportret verloten. 

Bij de opening zal Nancy ook uitleggen hoe ze de diverse werken heeft gemaakt. Voor al die technieken biedt ze ook cursussen en workshops aan. Tijdens de expositie kun je je daarvoor aanmelden. Voor meer informatie kun je kijken op facebook.com/nancy.kerkhofs.14 of een mail sturen naar

Openingstijden maandag t/m donderdag 13.30-16.30 en woensdag ook nog in de ochtend 09.30-12.00u.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.