Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Opening POPOP nieuwe kunstruimte in Oost                                       POPOP        nieuw in Oost

Op vrijdagavond 1 februari 2019 opent POPOP haar eerste tentoonstelling in het souterrain van de oude school aan de Elzenstraat 4b in Oost.

Onze eerste tentoonstelling heet BADEN IN HET LICHT.

Kunstenaar Vera Schepers maakt lichtkunstwerken op de plek zelf. www.veraschepens.com. 

Daarnaast nodigen wij buurtbewoners uit ons een lamp(je) te komen brengen. Een lampje, met of zonder verhaal. Een lamp waar iets bijzonders mee is. Bijvoorbeeld gekregen van een dierbare, geërfd van iemand, zelf gekocht om een speciale reden of zomaar omdat hij zo mooi is of zo gek of ….   Wij geven het lampje een mooie plek in de tentoonstelling.

Deze tentoonstelling is natuurlijk alleen te bezoeken in de avonduren op 1, 2 en 3 februari en op 9 en 10 februari van 20.00 – 22.00 uur.

Komt u ook baden in het licht?

POPOP is een kunstinitiatief van Joos van der Zanden en Els Jacobs. Zij beheren het souterrain van de oude school aan de Elzenstraat 4b, met dank aan Slak Ateliers. Een prachtige ruimte waar zij vanaf februari tentoonstellingen en evenementen gaan organiseren.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.