Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Oudjaarsfeest in Seniorendanscafé Burgerlust (OBG)Vijftig-plussers uit Nijmegen en omgeving die houden van dansen, muziek en gezelligheid zijn op oudejaarsavond weer van harte welkom bij Seniorencafé Burgerlust in Dienstencentrum OBG, Nijmegen. Net als eerdere jaren maken de gasten er samen met de vrijwilligers van Burgerlust en de Nijmeegse muziekgroep Duo Rentree, een feestelijke en onvergetelijke avond van. De zaal is open vanaf 20.00 uur en de muziek speelt van 20.30 tot 01.00 uur.
Wees er snel bij, er is plaats voor honderd gasten. Kaarten à 12.50 (inclusief 3 consumpties, versnapering bij de koffie, champagne & hapjes) zijn te koop bij het wijkinformatiepunt OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Tel. 024 3279279, www.obg.nu

Succes
Al voor de zesde keer organiseert Burgerlust een oudjaarsfeest voor senioren. Motor hierachter is Gerard Schouten, al ruim twintig jaar actief in het seniorencafé: ‘Het is altijd een groot genoegen om zo’n feestelijke avond te mogen organiseren en te merken dat onze gasten het zo naar hun zin hebben. Er komen mensen die ons al jarenlang bezoeken, maar gelukkig weten ook nieuwe gasten onze avonden te vinden.’

Niet alleen op oudjaar
Seniorencafé Burgerlust organiseert elke twee weken dansavonden met live muziek in Dienstencentrum OBG. Toegang op deze avonden is gratis.

Interesse? Kijk op www.obg.nu of bel met het Wijkinformatiepunt OBG, 024 327 92 79.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.