Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Persoonlijk reisadvies aan huis! Alles perfect gerelgeld van A tot Z.Beste lezer,

Sinds een half jaar woon ik in het prachtige Nijmegen-oost vanuit waar ik mijn leuke bedrijf run. Dit doe ik nu inmiddels een kleine twee jaar met enorm veel passie en plezier. Ben jij iemand die altijd moeite heeft om zijn reizen te regelen, zie je de bomen door het bos niet meer of heb je er gewoon helemaal geen zin in? Dan kan ik je helpen! Samen gaan we rond de tafel, wanneer jou dat uitkomt, en bespreken we al je wensen. Door middel van deze persoonlijke benadering ben ik in staat om elke reis tot iets bijzonders te maken. En jij, jij hoeft alleen nog maar te genieten! Hierbij wordt aan alles gedacht en hoef jij alleen nog op vakantie te gaan. In feite kan ik vrijwel alles boeken wat je online en offline kunt vinden. Van verre bestemmingen zoals Fiji tot een weekendje weg in Berlijn of een safari in Kenia. Voor mijn klanten ben ik dan ook altijd bereikbaar, zowel voor als tijdens de reis. Zakelijk al je reizen geregeld hebben? Ook dat is natuurlijk gewoon mogelijk.

#Is dat dan niet veel duurder?Nee, het is niet altijd duurder. In sommige gevallen ben je zelfs goedkoper uit omdat ik over een enorm netwerk van aanbieders beschik waar je als normale reiziger vaak weinig vanaf weet. Echter ga ik als reisplanner niet concurreren met prijsknallers zoals je deze weleens op het internet ziet. Als reisplanner ga ik namelijk op zoek naar de perfecte reis voor jou.

#Hoe gaat dat in zijn werking?Wil je graag gebruik maken van mijn diensten dan kun je mij altijd telefonisch of per email bereiken. Op basis van jouw verzoek maken we dan een afspraak bij jouw thuis of op een locatie waar het jou schikt. Geheel vrijblijvend hebben we het dan over jouw wensen en voorkeuren. Vervolgens ga ik dan op zoek naar de vakantie die het beste bij je past. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is genieten van je welverdiende vakantie.

#Travel Counsellors, wat is dat?Als reisadviseur ben ik aangesloten bij Travel Counsellors. Dit prachtige bedrijf bestaat uit zelfstandige reisadviseurs die worden ondersteund vanuit het hoofdkantoor in Den Haag. Travel Counsellors is internationaal actief in zeven landen en beschikt over een financieel sterk fundament. In Nederland en België werken momenteel zo’n 170 mensen als reisadviseur. Internationaal gezien zijn dat er inmiddels 1500. Travel Counsellors is een betrouwbare organisatie die aangesloten is bij ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds.

Doordat ik ben aangesloten bij Travel Counsellors beschik ik over een enorm netwerk van reisadviseurs waardoor ik je bij elke bestemming kan helpen. Ook als ik er zelf niet geweest ben.

Ben je geïnteresseerd en lijkt het je wel wat om je reis door mij te laten organiseren? Neem dan contact op en wie weet zitten we binnenkort om de tafel! Natuurlijk gewoon vrijblijvend en zonder kosten!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.