Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Persoonlijke bezorging van wijkkrant in Hengstdal: help je ook mee?

  • 2 reacties


Woon je in Hengstdal? Dan ontvang je volgende week de wijkkrant anders dan anders!
Onze bezorger belt dan bij je aan en geeft je de krant persoonlijk in je handen. Waarom doen we dat? We vroegen het aan Niels Veen, bezorgcoördinator bij de Wijkkrant.

“Als Wijkkrant voor Nijmegen-Oost streven we naar meer verbinding en ontmoetingen tussen mensen in de wijk en minder eenzaamheid. We vroegen ons af: wat kunnen we in de bezorging doen om dit te stimuleren? Zo ontstond het idee om véél meer mensen te betrekken bij het bezorgen van de krant. Samen bezorgen is ook veel leuker dan in je eentje! En ook nog goed voor je conditie.

Aanbellen
Ook leek het ons goed om de krant niet in de bus te doen maar gewoon eens aan te bellen en een praatje te maken. 

Wil je ook meebezorgen? Mail dan naar  

Pipowagen
"Dit benutten we dan ook om de lezer uit te nodigen om langs te komen in de Pipowagen van Bindkracht10. Dit is de welzijnsorganisatie in onze wijk die graag in gesprek gaat met wijkbewoners. In de pipowagen kunnen mensen op een ontspannen manier met elkaar kennis maken."

De pipowagen is open op maandag, woensdag en vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur en dinsdag en donderdag van 17.00 tot 20.00. Op maandag 16 en dinsdag 17 september op de hoek van de Cypresstraat en Hengstdalseweg. Woensdag en donderdag bij de Coop Van ‘t Santstraat en op vrijdag bij het Badhuis. 

Wil je ook meebezorgen? Mail dan naar  


Deel dit bericht!

Reacties

Eric Hendriks.
10 september 2019

Tot dan en ik heb er nu al zin in!😄

Niels Veen
11 september 2019

Je kan je nog steeds aanmelden! het wordt een supergave actie!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.