Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Studiebegeleiding Nijmegen is verhuisd!

Onze hoofdvestiging Daalsehof, waar wij 17 jaar gehuisvest zijn geweest, gaat m.i.v. dit schooljaar (2017-2018) naar een nieuwe locatie: Keizer Karel Plein nr.11.

Op deze nieuwe en frisse locatie staat vernieuwing centraal. De begeleiding op al onze locaties bestaat al jaren uit orthopedagogen,  maar op deze nieuwe locatie starten we tevens met een nieuwe module, namelijk Extra Zorg Esmero: een module die gericht is op leerlingen die veel aandacht nodig hebben en in kleine groepen (1 op 5) of zelfs individueel begeleid kunnen worden. Mochten wij u hierover kunnen informeren, of anderszins met u meedenken, horen wij het vanzelfsprekend graag. 

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk, zeker gezien de huidige politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, dat er ook plekken beschikbaar worden gesteld voor leerlingen van wie de ouders studiebegeleiding niet (geheel) kunnen betalen. Wij hebben daarom een aparte financiële regeling voor deze gezinnen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen studiebegeleiding kan volgen en denken graag met u mee!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.