Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

The Big Draw X NEUS - VIJF tm 15 septemberNEUS presenteert met trots de nieuwe tentoonstelling, die onderdeel uitmaakt van het internationale tekenfestival The Big Draw. Voor deze editie hebben we een groep jonge, veelal lokale kunstenaars gevraagd, die een goede vertegenwoordiging vormen van wat er nu speelt op het gebied van tekenen en schilderkunst in de regio Nijmegen. Joris Moore en Sjoerd van der Heijden zijn bevriend, staan beiden aan het begin van hun carriere in de kunstwereld en hebben volop de ruimte om uit te dragen waar zij voor staan. Lahbib Jansen is een talentvolle illustrator en vormgever, eveneens uit Nijmegen. Hiernaast hebben we werk van de Utrechtse Bob Mollema, ook een illustrator. Verder zullen er gedurende het festival, dat van vijf tot en met 15 september duurt, verschillende events worden gehouden.
Los hiervan is er nog een VR draw experience, waarbij je virtueel de galerieomgerving NEUS kan vormgeven door te tekenen en schilderen. En ten slotte hebben we nog betoverende animaties van Russische makers.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.