Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Vanmiddag: Vrijmikunst in de Emonszaak


  • Rubriek: Kunst

Geen vrijmibo maar vrijmikunst om de week kunstzinnig mee af te sluiten: in de Emonszaak kan het op vrijdag 18 oktober van 17.00 uur tot 19.00 uur. Tijdens dit eerste open podium leest Heidi Koren voor uit haar debuutroman Hawaï 2000, speelt Yildiz Gies eigen nummers uit de voorstelling die ze aan het maken is, opent Els Jacobs haar najaarsexpositie en zien we optredens van woordkunstenaars. Kijken, luisteren, genieten en vol inspiratie het weekend in. 

Nieuw: Vrijmikunst
Eens per maand biedt schrijfwinkel De Emonszaak een podium aan schrijvers, muzikanten en kunstenaars die hun werk willen delen met publiek, nieuw materiaal willen presenteren of een try out willen doen. Vrijdag 18 oktober is de eerste keer dat vrijmikunst plaatsvindt, van 17.00 uur tot 19.00 uur. Het adres is Van ’t Santstraat 1 en de toegang is gratis.

Over De Emonszaak
Mensen aanzetten met taal en tekst. Dat is wat De Emonszaak doet. De Emonszaak is een eenmanszaak, van een vrouw: Manon Emons. Samen met een aantal professionals die dicht bij haar staan, werkt zij aan opdrachten en projecten. De Emonszaak bestaat ruim 10 jaar en heeft sinds een jaar een schrijfwinkel aan de Van ’t Santstraat 1 in Nijmegen, die nu dus eens per maand een podium biedt aan schrijvers, muzikanten en kunstenaars om hun werk te presenteren. Na vrijdag 18 oktober volgen in 2019 nog Vrijmikunst middagen op vrijdag 15 november en vrijdag 13 december.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.